Coronamaatregelen - update 18 december 2021
Locaties van Star-shl zijn open, kijkt u voor openingstijden op onze website.
Onze locaties zijn ingericht volgens de richtlijnen van het RIVM.

Mondkapjes zijn verplicht in publieke ruimtes. We vragen patiënten daarom dringend een zelf meegebracht mondkapje te dragen op de locaties van Star-shl. Onze medewerkers maken gebruik van een mondneusmasker en handschoenen.

Bloedafname - U kunt op de meeste locaties terecht zonder een afspraak te maken
Op veel locaties is een afspraak maken niet noodzakelijk. U kunt de locaties waar u terecht zonder een afspraak te maken vinden op onze website. Op een aantal locaties is een afspraak nog steeds verplicht of wordt het dringend geadviseerd. U kunt deze locaties eveneens vinden op onze website.

Functie- en beeldvormende onderzoeken
U kunt een afspraak maken voor een functie- of beeldvormend onderzoek via het Klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur).

Indien u corona heeft of klachten heeft die hierop wijzen, worden beeldvormende en functie-onderzoeken uitgesteld tot u minimaal 48 uur klachtenvrij bent. Voor het inspannings-ECG en spirometrie (longfunctie onderzoek) geldt dat u hiervoor minimaal 14 dagen klachtenvrij moet zijn. Wij verzoeken u contact op te nemen met uw huisarts of verloskundige als uitstellen voor u niet mogelijk is.

Realiseert u zich a.u.b. dat vaccinatie tegen het coronavirus geen 100% garantie geeft tegen verspreiding van het virus onder ons. Dit betekent dat we u kunnen vragen (als ook als u al gevaccineerd bent) of u klachten heeft die passen bij corona. We kunnen ook vragen of er sprake is van thuisquarantaine of een risicocontact met corona. Dit doen wij om onze dienstverlening voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

Voor actuele openingstijden verwijzen we u naar de betreffende locatie:

Vragen
Heeft u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur).

Veelgestelde vragen voor patiënten