Astrid van der Put, raad van bestuur Star-shl, gaat nieuwe uitdaging aan

24 januari 2023

Astrid van der Put gaat per 1 april 2023 Star-shl verlaten om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Astrid is medio 2014 toegetreden tot het bestuur van onze organisatie. Wij kennen haar als een innovatieve, ondernemende en zorgzame bestuurder met oog voor de complexiteit van een organisatie. Ze heeft een groot hart voor de zorg en heeft tijdens haar loopbaan zichtbare resultaten geboekt op het vlak van innovatie, marktbewerking en optimalisatie.

Het doet ons genoegen te kunnen melden dat medisch leider klinische chemie, Huub van Ingen, per 1 maart als interim bestuurder toetreedt totdat een opvolger is gevonden. Hiermee maken we de eerste stap naar duaal bestuur. Er wordt op korte termijn gestart met de werving van een vaste bestuurder met een medisch profiel.

Wij danken Astrid voor haar enorme inzet en betrokkenheid bij Star-shl en wensen haar veel succes in haar nieuwe positie als bestuurder bij de Anna Zorggroep. We kijken er naar uit om de komende maanden samen met Huub, Star-shl verder vorm te geven.

Louise Verheij van Wijk
Voorzitter raad van toezicht

Jeroen Bos
Voorzitter raad van bestuur