Houd s.v.p. rekening met levertijden afnamematerialen

23 februari 2023

We hebben momenteel te maken met vertraging in toeleveringen maar ook met personeelstekort in het magazijn. Hierdoor kan er minder voorraad zijn of duurt het langer voordat uw bestelling kan worden afgeleverd.

We doen er in ieder geval alles aan om onze magazijnbezetting op het juiste niveau te krijgen. En gaan er vanuit dat we vanaf begin april 2023 weer op het gewenste serviceniveau zijn. Ons advies is om tijdelijk meer te bestellen zodat u voldoende voorraad heeft (bestel bijvoorbeeld 100 i.p.v. 50 urinebekers).

Hoe kunnen we verder zorgen dat u voldoende voorraad heeft?

We kunnen samen met u, de bestelfrequentie optimaliseren zodat uw praktijk voldoende voorraad heeft. Dan kan aan de hand van uw historische verbruik per product en met uw informatie over uw voorraad opslag mogelijkheden. Op basis van die gegevens doen we u een voorstel van frequentie en bestelgrootte per product. Daarmee moet er in principe voldoende voorraad op uw praktijk zijn. Op deze manier kunnen wij u een snelle en efficiënte service bieden, het proces in van ons magazijn aanpassen en milieubewuster leveren.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over het optimaliseren van bestelfrequentie. Stuur een mail naar magazijn Star-shl met in het onderwerp “optimaliseren bestelfrequentie”.