Webshopbestellingen binnenkort geleverd door PostNL

15 november 2022

In september en oktober heeft Star-shl een succesvolle pilot uitgevoerd met PostNL als logistieke partner van de webshop. Daarom gaan we alle webshopbestellingen voortaan via PostNL bezorgen. Op die manier kunnen wij u van snelle en efficiënte service voorzien, milieubewuster leveren en de efficiëntie van ons magazijn verbeteren. De manier van bestellen in de webshop blijft voor u geheel onveranderd.

Wat houdt deze wijziging in voor uw praktijk?

  • Webshopbestellingen worden voortaan geleverd door PostNL (i.p.v. Nassau).
  • Middels de handige track & trace functie van PostNL, wordt u op de hoogte gesteld wanneer de bestelling ons magazijn verlaat en kunt u realtime inzien wanneer uw bestelling geleverd wordt. Zo bent u altijd op de hoogte van de levermomenten van uw pakket.
  • Het Star-shl magazijn staat paraat om eventuele problemen met leveringen te ondervangen en spoedig in te grijpen indien nodig.

Het leveren van webshopbestellingen door PostNL voeren wij gefaseerd door bij onze aanvragers. Zodra dit voor uw praktijk live gaat, ontvangt u hiervan bericht. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met ons magazijn via bezorgingwebshop@star-shl.nl of bellen met 010 2890389.