Daniëlle Horbach nieuwe bestuurder Star-shl

22 juni 2023

(fotografie Laila Willems )

1 juli a.s. treedt Dr. D.A. (Daniëlle) Horbach toe tot de raad van bestuur van Star-shl. Zij volgt Dr. Huub van Ingen op, die de afgelopen maanden het bestuur ad interim heeft versterkt.

Daniëlle Horbach is oorspronkelijk opgeleid als biochemicus en heeft een brede achtergrond in de gezondheidszorg. Door haar rol als bestuurder bij ziekenhuis HMC en het samenwerken met zorgprofessionals, haar kennis vanuit patiëntzorg, haar managementposities bij Sanquin en in de farmaceutische industrie, brengt zij een combinatie van kennis en ervaring mee die van belang is voor de verdere ontwikkeling en groei van Star-shl en haar medewerkers.

Met Daniëlle Horbach komt er niet alleen kennis van de zorgsector, maar vooral ook een innovatieve bestuurder die zich thuis voelt in zowel profit en non-profit organisaties als in een wetenschappelijke omgeving. Daniëlle laat grenzen in netwerken vervagen, omdat zij ervan overtuigd is dat er met elkaar gewerkt moet worden om te komen tot oplossingen voor de (zorg)uitdagingen van deze tijd. Dat past goed bij Star-shl.

We zijn Huub van Ingen zeer erkentelijk voor zijn bijdrage aan de ontwikkeling van Star-shl, als klinisch chemicus en als interim lid van de raad van bestuur.

Hartelijke groet,

Jeroen Bos

voorzitter raad van bestuur