Innovatie bij Star-shl

Diagnostiek toegankelijk houden, de afgelopen jaren hebben een impact (gehad) op het dagelijkse leven en in het bijzonder op de zorg. Het heeft allerlei processen versneld en ook de rol van digitalisering is in een versnelling gekomen.

We hebben meer dan ooit ervaren dat digitale verbinding belangrijk is. We zien ook dat professionals in de zorg in rap tempo ontwikkelen om fysieke zorg en digitale mogelijkheden met elkaar te verbinden. Aan Star-shl de uitdaging om de diagnostiek hier op aan te laten sluiten. Zo is er een real-time inzage van laboratoriumuitslagen voor aanvragers en kunnen beelden bij verwijzing gedeeld worden met het ziekenhuis. Ook leerden we dat contact via een scherm snel en nabij kan zijn.

Ervaringen die we hebben meegenomen om te vernieuwen en te innoveren. Constante vernieuwing is een jas die ons past, de blik op de toekomst gericht en iedere uitdaging aangaan om snelle, efficiënte en betrouwbare diagnostiek, voor de patiënt en de zorgverlener, naar de ‘next level’ te brengen.

Dat doen we door te investeren in innovatie, door kennis te delen en nieuwe toepassingen te ontwikkelen voor en met anderen in de zorgketen. Dat doen we ook door te participeren in wetenschappelijke onderzoeken en samenwerkingen op te zoeken. Kortom, niet voor niets is ‘samen’ een van onze kernwaarden.

Wilt u meer weten over innovatie of heeft u een suggestie? We nodigen u van harte uit om hierover contact op te nemen: mail met het innovatieteam van Star-shl of geef dit aan bij uw relatiemanager.

Raad van bestuur Star-shl