Innovatie bij Star-shl

De afgelopen jaren hebben een diepgaande invloed gehad op ons dagelijks leven, vooral in de zorgsector. Het heeft processen versneld en de digitalisering in een stroomversnelling gebracht. We hebben meer dan ooit de waarde van digitale connectiviteit ervaren. We zien hoe zorgprofessionals zich in snel tempo ontwikkelen om fysieke en digitale zorg met elkaar te verbinden. Bij Star-shl zien we het als onze uitdaging om diagnostiek hierop aan te laten sluiten. We bieden bijvoorbeeld real-time toegang tot laboratoriumresultaten voor aanvragers en de mogelijkheid om beelden te delen met ziekenhuizen bij verwijzingen. We hebben ook geleerd dat contact via een scherm toch een vorm van nabijheid kan bieden.

De ervaringen van de afgelopen periode hebben ons aangespoord om te vernieuwen en te innoveren. We omarmen de noodzaak van constante vernieuwing en richten onze blik op de toekomst. Elke uitdaging zien we als een kans om diagnostiek naar een hoger niveau van snelheid, efficiëntie en betrouwbaarheid te tillen, zowel voor de patiënt/cliënt als voor de zorgverlener.

Dit bereiken we door te investeren in innovatie, kennis te delen en nieuwe toepassingen te ontwikkelen, samen met andere partners in de zorgketen. We participeren actief in wetenschappelijk onderzoek en zoeken naar samenwerkingen. Samen(werken) is niet voor niets een van onze kernwaarden.

Wilt u meer weten over innovatie bij Star-shl? We nodigen u van harte uit om hierover contact op te nemen. Mail met het innovatieteam of vraag uw accountmanager naar meer informatie.

Archief

Ontdek onze geschiedenis van innovatie en vooruitgang in ons jaarberichtarchief. Neem een kijkje terug in de tijd en leer over de opmerkelijke ontwikkelingen en prestaties die ons hebben gevormd tot wie we vandaag zijn.

Innovatiejaarberichten 2021 en 2020