Onze locaties blijven geopend!

De locaties van Star-shl blijven ook tijdens de lockdown geopend. U kunt dus gewoon bij ons terecht voor bloedafname of een functie- of beeldvormend onderzoek.

Alle locaties voldoen aan de voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen. We houden op onze locaties de richtlijnen in acht zoals '1,5 meter afstand houden' en er wordt een maximaal aantal personen tegelijkertijd in de wachtruimte toegelaten. Het is verplicht een zelf meegebracht mondkapje te gebruiken op alle locaties van Star-shl. Star-shl volgt hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. Wij danken u voor uw medewerking en begrip richting onze medewerkers.

Corona-aanpak Star-shl Veelgestelde vragen Afspraak maken Geopende locaties

Openingstijden rondom feestdagen

Star-shl is in verband met feestdagen gesloten op maandag 5 april (Tweede Paasdag), dinsdag 27 april (Koningsdag), donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag) en maandag 24 mei (Tweede Pinksterdag).

Over Star-shl

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Meer weten over Star-shl?

Contact

Heeft u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur). Wegens een verhoogd aantal telefoontjes kan de wachttijd bij het klantcontactcentrum oplopen. Wij adviseren u in de middag te bellen, dan is het doorgaans minder druk.

Aanvullende informatie rondom corona
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

praktijkass.png