Nieuws: Bloedafname bij Star-shl
De coronarichtlijnen vanuit de overheid geven steeds meer bewegingsvrijheid, dat geeft eveneens de ruimte om te bekijken in hoeverre ‘vrije inloop’ voor een prikpost weer zou kunnen. Star-shl doet dit gecontroleerd en zo kunnen we de ontwikkelingen blijven volgen. Vanaf 13 juli is een aantal locaties opengesteld waar ‘vrije inloop’ weer kan. Hier hoeft u geen afspraak te maken. Houdt u wel rekening met mogelijk langere wachttijden. Corona is nog niet voorbij en uw veiligheid en die van onze medewerkers staat op de eerste plaats. Op alle locaties hebben we voorzorgsmaatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. We houden op onze locaties de richtlijnen in acht zoals '1,5 meter afstand houden' en er wordt een maximaal aantal personen tegelijkertijd in de wachtruimte toegelaten.

Raadpleeg het locatieoverzicht bloedafname voor al onze bloedafnamelocaties. Hier vindt u alle informatie over openingstijden, een afspraak maken en ‘vrije inloop’.

Aanpak Star-shl Veelgestelde vragen Afspraak maken bloedafname

Over Star-shl

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Meer weten over Star-shl?

Contact

Heeft u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur).

Aanvullende informatie rondom Corona
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

praktijkass.png