coronavirus.jpg

Extra testcapaciteit Corona (COVID-19) voor zorgprofessionals
Om de continuïteit te kunnen leveren in de zorg door huisartsen en andere zorgprofessionals, moet er alles aan gedaan worden om de benodigde zorgprofessionals aan het werk te houden. Om hieraan bij te dragen voert Star-shl sinds 23 maart Corona-virus diagnostiek uit (COVID-19), voor een aantal specifieke doelgroepen binnen de zorgsector. Lees het volledige persbericht

Actualiteiten Corona virus
We blijven er alles aan doen om de noodzakelijke diagnostiek door te laten gaan en zorg te dragen voor een veilige omgeving voor zorgverleners, alle patiënten en voor onze medewerkers.
Bekijk hier hoe Star-shl dat doet

hand.png

Over Star-shl

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Meer weten over Star-shl?

Contact

Heeft u vragen, of kunnen wij u ergens anders mee helpen? Belt u dan met ons Klantcontactcentrum via
telefoonnummer 088 020 95 55. Het Klantcontactcentrum is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur.

Aanvullende informatie rondom Corona
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het Klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

praktijkass.png