Van harte welkom op de website van Star-shl

Onze locaties
Heeft u een bezoek gepland aan een van onze locaties? Kijkt u voor de zekerheid vooraf naar de exacte openingstijden:

Op nationale feestdagen (eerstvolgende is Hemelvaartsdag 26 mei) en in het weekend zijn de locaties van Star-shl gesloten.


Coronamaatregelen

Mondkapjes zijn vanaf 23 maart niet meer verplicht, maar we houden natuurlijk aandacht voor uw bescherming en we willen onze medewerkers zo veilig mogelijk aan het werk houden. Daarom:

  • Voelt u zich vrij om bij de bloedafname of bij een diagnostische onderzoek een mondkapje te dragen als u dat prettiger vindt.
  • Indien u liever heeft dat onze medewerkers tijdens de bloedafname of ander onderzoek een mondkapje draagt, dan kunt u dat uiteraard aangeven.

Let op: Er is een aantal locaties waar een mondkapje nog wel verplicht blijft. Dit is bij de locatie aangegeven onder 'bijzonderheden'.
Houdt u hier s.v.p. rekening mee door een mondkapje mee te brengen.

Corona-aanpak Star-shl Veelgestelde vragen Afspraak maken Geopende locaties

Over Star-shl

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Meer weten over Star-shl?

Contact

Heeft u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur). Wegens een verhoogd aantal telefoontjes kan de wachttijd bij het klantcontactcentrum oplopen. Wij adviseren u in de middag te bellen, dan is het doorgaans minder druk.

Aanvullende informatie rondom corona
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

praktijkass.png