Extra informatie over onze locaties

Onze locaties zijn geopend voor bloedafname of een functie- of beeldvormend onderzoek. Alle locaties voldoen aan de voorzorgsmaatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

Op onze locaties gelden de algemene richtlijnen van de Rijksoverheid zoals:

  • '1,5 meter afstand'.
  • Een maximaal aantal personen tegelijkertijd in een wachtruimte (dit is per locatie aangegeven).
  • De verplichting om een mondkapje te gebruiken (wij verzoeken u om een eigen mondkapje mee te brengen).

Onze collega's kunnen u mogelijk wijzen op deze richtlijnen, we danken u bij voorbaat voor uw begrip!

Corona-aanpak Star-shl Veelgestelde vragen Afspraak maken Geopende locaties

Over Star-shl

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Meer weten over Star-shl?

Contact

Heeft u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur). Wegens een verhoogd aantal telefoontjes kan de wachttijd bij het klantcontactcentrum oplopen. Wij adviseren u in de middag te bellen, dan is het doorgaans minder druk.

Aanvullende informatie rondom corona
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

praktijkass.png