Welkom bij Star-shl!

Op deze website informeren wij u graag over onze dienstverlening.

Coronamaatregelen - zorg goed voor uzelf en voor elkaar
Hieronder vindt u de maatregelen die Star-shl neemt om ervoor te zorgen dat de verspreiding van het coronavirus wordt tegengegaan.

Realiseert u zich a.u.b. dat vaccinatie tegen het coronavirus geen 100% garantie geeft tegen verspreiding van het virus onder ons. Dit betekent dat we u kunnen vragen (als ook als u al gevaccineerd bent) of u klachten heeft die passen bij corona, of naar thuisquarantaine of een risicocontact met corona. Dit doen wij om onze dienstverlening voor iedereen zo veilig mogelijk te maken.

Corona-aanpak Star-shl Veelgestelde vragen Afspraak maken Geopende locaties

Jaarbericht 2020

Star-shl is een stichting zonder winstoogmerk en staat voor de juiste zorg op de juiste plaats en tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten. Zodat de zorg voor iedereen die daar gebruik van moet maken, toegankelijk blijft. Nu en in de toekomst. Daarom werken we elke dag in volle overtuiging en inzet aan medische diagnostiek.

U leest er alles over in ons jaarbericht dat we u hierbij online aanbieden. Het bericht is ook beschikbaar als PDF die u op deze website kunt downloaden.

jaarbericht

Over Star-shl

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Meer weten over Star-shl?

Contact

Heeft u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur). Wegens een verhoogd aantal telefoontjes kan de wachttijd bij het klantcontactcentrum oplopen. Wij adviseren u in de middag te bellen, dan is het doorgaans minder druk.

Aanvullende informatie rondom corona
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

praktijkass.png