Belangrijke informatie rondom corona
Corona is nog niet voorbij en uw veiligheid en die van onze medewerkers staat op de eerste plaats. Op alle locaties hebben we voorzorgsmaatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen. We houden op onze locaties de richtlijnen in acht zoals '1,5 meter afstand houden' en er wordt een maximaal aantal personen tegelijkertijd in de wachtruimte toegelaten. We adviseren u dringend een zelf meegebracht mondkapje te gebruiken op alle locaties van Star-shl. Per 1 december is het gebruik van een mondkapje verplicht. Star-shl volgt hierin de richtlijnen van de Rijksoverheid. .

Door veranderingen in de coronamaatregelen vanuit de overheid kan het noodzakelijk zijn onze dienstverlening hierop aan te passen. We houden u via de website op de hoogte van eventuele wijzigingen. Wij danken u voor uw medewerking en begrip richting onze medewerkers.

Corona-aanpak Star-shl Veelgestelde vragen Afspraak maken bloedafname Geopende locaties

Over Star-shl

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

Meer weten over Star-shl?

Contact

Heeft u vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen. Vindt u daar geen antwoord op uw vraag? Neem dan contact op met het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur) of chat met ons. Wegens een verhoogd aantal telefoontjes kan de wachttijd bij het klantcontactcentrum oplopen. Wij adviseren u in de middag te bellen, dan is het doorgaans minder druk.

Aanvullende informatie rondom Corona
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

praktijkass.png