In verband met corona zijn de wachttijden bij het Klantcontactcentrum mogelijk langer dan u van ons gewend bent. Heeft u vragen, bekijk dan de veelgestelde vragen.

Star-shl - Samen voor onze gezondheid

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

We zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren we beeldvormend- en functieonderzoek uit zoals röntgen, echo’s en oogfoto’s en doen we onderzoek naar hart- en longfuncties. Onze trombosedienst begeleidt jaarlijks zo’n 31.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Met meer dan 400 locaties in Zuidwest-Nederland zijn we altijd dichtbij. En als het nodig is, komen we bij de mensen thuis.

0
Bloedbuizen per jaar
0
Locaties
0
Medewerkers
0
Patiënttevredenheid

De medewerkers van Star-shl ondersteunen en adviseren professionals zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Ontzorgen doen we ook. Onze ervaren praktijkondersteuners begeleiden in tal van huisartsenpraktijken patiënten met chronische aandoeningen.

De moderne laboratoria en diagnostische centra van Star-shl hebben uitgebreide onderzoeksfaciliteiten. Dankzij ons logistieke netwerk en het gebruik van innovatieve digitale technologie zijn onze onderzoeksresultaten snel beschikbaar. Zo dragen wij bij aan een sterke, laagdrempelige en efficiënte eerstelijnszorg.

Lid van de SAN
Star-shl is lid van de SAN: branchevereniging van centra voor medische diagnostiek. Lees meer over de SAN, bijvoorbeeld de visie en gedragscodes.

de-san-logo.png


Star-shl in media

30 april 2020:
Interview met Jeroen Bos, voorzitter raad van bestuur, in Nieuwsuur over het benutten van de beschikbare capaciteit voor coronatesten:

15 april 2020:
Star-shl bij Nieuwsuur inclusief interview met Khoa Thai, arts-microbioloog:

1 april 2020:
Zorgpersoneel tehuizen testen: Rotterdams lab doet het al inclusief interview met Ann Demeulemeester, arts-microbioloog: