Star-shl - Samen voor onze gezondheid

Iedereen die bij ons komt, heeft vragen over gezondheid. Vragen die wij beantwoorden met betrouwbare medische diagnostiek. Achter elke diagnose schuilt een persoonlijk verhaal. Daarom geloven wij dat elke vraag onze speciale aandacht verdient voor een helder en betrouwbaar antwoord.

We zijn gespecialiseerd in laboratoriumonderzoek van bloed, urine en ontlasting. Ook voeren we beeldvormend- en functieonderzoek uit zoals röntgen, echo’s en oogfoto’s en doen we onderzoek naar hart- en longfuncties. Onze trombosedienst begeleidt jaarlijks ruim 30.000 patiënten bij het gebruik van antistollingsmiddelen. Onze locaties voor bloedafname en andere onderzoeken zitten verspreid over Zuidwest-Nederland en daardoor zijn we altijd dichtbij. En als het nodig is, komen we bij de mensen thuis.

0
Bloedbuizen per jaar
0
Aanvragers
0
Medewerkers
0
Patiënttevredenheid

Medewerkers van Star-shl ondersteunen en adviseren professionals zoals huisartsen, verloskundigen en zorginstellingen. Onze ervaren praktijkondersteuners begeleiden in tal van huisartsenpraktijken patiënten met chronische aandoeningen.

De moderne laboratoria en diagnostische centra van Star-shl hebben uitgebreide onderzoeksfaciliteiten. Dankzij ons logistieke netwerk en het gebruik van innovatieve digitale technologie zijn onze onderzoeksresultaten snel beschikbaar. Zo dragen wij bij aan een sterke, laagdrempelige en efficiënte eerstelijnszorg.

Lid van de SAN
Star-shl is lid van de SAN: branchevereniging van centra voor medische diagnostiek. Lees meer over de SAN, bijvoorbeeld de visie en gedragscodes.

de-san-logo.png


Jaarberichten Star-shl

Star-shl is een stichting zonder winstoogmerk en staat voor de juiste zorg op de juiste plaats en tegen maatschappelijk aanvaardbare kosten. Zodat de zorg voor iedereen die daar gebruik van moet maken, toegankelijk blijft. Nu en in de toekomst. Daarom werken we elke dag in volle overtuiging en inzet aan medische diagnostiek.

U leest er alles over in ons jaarbericht 2020 dat we u hierbij online aanbieden. Het bericht is ook beschikbaar als PDF die u op deze website kunt downloaden.

Het jaarbericht 2021 zal medio mei 2022 worden gepubliceerd.


Star-shl in media

December 2021:
Artikelenreeks in samenwerking met Siemens:

28 juli 2020:
Artikel Volkskrant: Hoe vraag en aanbod elkaar niet vinden bij het testen met interview met Astrid van der Put.

30 april 2020:
Interview met Jeroen Bos, voorzitter raad van bestuur, in Nieuwsuur over het benutten van de beschikbare capaciteit voor coronatesten:

15 april 2020:
Star-shl bij Nieuwsuur inclusief interview met Khoa Thai, arts-microbioloog:

1 april 2020:
Zorgpersoneel tehuizen testen: Rotterdams lab doet het al met interview met Ann Demeulemeester, arts-microbioloog: