Disclaimer

Alle informatie op de website van Star-shl is met zorg samengesteld. Indien nodig actualiseren we deze informatie. Mocht ondanks onze inspanningen de verstrekte informatie onvolledig zijn, dan kan Star-shl daarvoor niet aansprakelijk gesteld worden. Dat betekent dat u voor eigen risico de informatie op de website gebruikt. Bij technische storingen doen wij er alles aan om dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Alle op deze website aangeboden informatie is eigendom van Star-shl. Star-shl kan de informatie op elk gewenst moment wijzigen. Het is niet toegestaan om informatie van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site.

Deze website kan links bevatten naar websites van andere partijen. We zoeken de websites altijd goed uit, maar zijn niet aansprakelijk voor de inhoud hiervan. Het feit Star-shl dat links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Star-shl van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Star-shl mag deze disclaimer op elk moment veranderen. Meteen nadat we wijzigingen in de disclaimer hebben gezet, gaan de veranderingen in.

De vertaalsoftware van Google Translate genereert na het selecteren van tekst (op desktop website) een zo nauwkeurig mogelijke vertaling. Geen enkele geautomatiseerde vertaling is echter perfect en geautomatiseerde vertalingen kunnen geen menselijke vertalers vervangen. Vertalingen worden aangeboden als service aan de gebruikers van deze website. Star-shl kan geen garantie geven op de juistheid van de vertaling. Dit voorbehoud is ook van toepassing op de voorleessoftware.

Copyright Star-shl 2022. Alle rechten voorbehouden