Disclaimer

Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig of niet up-to-date is. Mocht dit het geval zijn, dan is Star-shl hiervoor niet aansprakelijk.

We garanderen geen foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website.

Alle op deze website aangeboden informatie is eigendom van Star-shl. Star-shl kan de informatie op elk gewenst moment wijzigen. Het is niet toegestaan om informatie van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiëren en/of verspreiden in welke vorm dan ook. Tevens kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie op deze site.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Star-shl worden geëxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Star-shl heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links. Het feit Star-shl dat links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Star-shl van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Star-shl 2020

Alle rechten voorbehouden