Waarvoor wilt u een afspraak maken?

Bloedafname Functie- of beeldvormend onderzoek

Afspraak met Star-shl

Heeft u een verwijzing van uw zorgverlener? Dan kunt u hier uw afspraak plannen.
Vergeet s.vp. niet om uw identiteitsbewijs mee te nemen naar uw afspraak.

Online afspraak maken functie- of beeldvormend onderzoek

Voor enkele functie- en beeldvormende onderzoeken kunt u ook via ons online patiëntenportaal, mijn.star-shl.nl, een afspraak maken. U kunt ook de app Star-shl downloaden op uw mobiele telefoon. U logt veilig in via uw DigiD en uw verwijzing staat klaar in het portaal. Meer informatie over het online patiëntenportaal treft u hier.

Een afspraak voor bloedafname

Voor bloedafname kunt u op de meeste locaties zonder afspraak terecht. Kijk eerst op locaties bloedafname Star-shl of zoek hieronder op postcode.

Een afspraak voor een onderzoek afzeggen

Kunt u een afspraak niet nakomen? Laat dit dan uiterlijk 48 uur van tevoren telefonisch (088- 020 95 55) aan ons weten. Wij hebben dan nog voldoende tijd om de gereserveerde tijd aan een andere patiënt te geven. Wanneer u de afspraak niet tijdig afzegt, of niet komt opdagen, kunnen er kosten in rekening worden gebracht conform onze betalingsvoorwaarden.

Is Star-shl in het weekend of op feestdagen geopend?

Op nationale feestdagen en in het weekend zijn de locaties van Star-shl gesloten. Op de andere dagen van het jaar staan wij tot uw dienst. Voor de exacte openingstijden per locatie, kijkt u voor uw vertrek op:

Veilig bezoek aan onze locaties

Bekijk hier de huidige maatregelen bij infectieziekten.