Bloedafname

Kijk op het locatieoverzicht bloedafname voor de actuele locaties en openingstijden. U ziet hier ook voor welke locaties u een afspraak dient te maken en welke locaties op vrije inloop zijn. Wilt u bloed laten afnemen op een locatie waarvoor u een afspraak moet maken? U kunt hier online een afspraak maken voor bloedafname.

Let op: voormalig GHDC trombosepatiënten kunnen gebruik maken van deze link.

Functie- en beeldvormend onderzoeken

Woont u in Noord-Brabant, Zeeland of in de regio Den Haag?
Dan kunt u direct zelf online een afspraak maken voor een functie- of beeldvormend onderzoek. U kunt ook een afspraak maken via het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur).

Woont u in Rotterdam en omstreken of in de regio Hoeksche Waard?
Dan kunt u voor een functie- of beeldvormend onderzoek alleen een afspraak maken via het klantcontactcentrum (telefoonnummer 088 020 95 55, geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 17.30 uur).

Locaties

Door de extra corona voorzorgsmaatregelen vragen wij u het volgende:
Heeft u een afspraak voor een onderzoek, en heeft u recent klachten van hoesten of benauwdheid of koorts, stel uw bezoek dan uit totdat u volledig hersteld bent. Twijfelt u of u kunt komen of wilt u uw afspraak verzetten, belt u dan met het klantcontactcentrum via telefoonnummer 088 020 95 55.

Vergeet niet uw identiteitsbewijs mee te nemen naar uw afspraak! U heeft voor het maken van een afspraak altijd een verwijzing nodig van uw zorgverlener.