Nieuwsbericht-header-digitaal-1110x300.jpg

Eenvoudig digitaal werken

Gemakkelijk en snel digitaal klinisch chemische diagnostiek en beeldvorming en functieonderzoeken aanvragen.

Het digitaliseren van onze dienstverlening maakt efficiënter werken mogelijk. Hiermee optimaliseren wij onze processen steeds verder en reduceren we de kans op menselijke fouten. Onze onderzoeken voor patiënten en cliënten kunnen eenvoudig aangevraagd worden in ZorgDomein. Daarnaast hebben we ons eigen platform ontwikkeld.

Zorgportaal

Maak kennis met Zorgportaal van Star-shl. Hiermee krijgt u via één klik, direct vanuit het HIS, toegang tot verschillende diagnostische (digitale) diensten. Patiëntgegevens worden daarbij direct meegenomen. Zo helpen wij u nog efficiënter werken en bent u niet gebonden aan openingstijden.

Meer dan 500 praktijken maken naar volle tevredenheid al gebruik van de bestaande diensten in Zorgportaal. Zij vragen digitaal laboratoriumdiagnostiek aan, hebben inzicht in spiegel- en benchmarkinformatie, bekijken uitslagen en beelden, krijgen meteen de uitslag van Point of Care testen en melden chronische patiënten aan voor de oproep- en bewakingsdienst Kompas. Met één klik heeft u de regie in handen.

Zorgportaal_illus5.png

Uitslagen en beelden

Realtime inzicht in onderzoeksuitslagen van klinische chemie, microbiologie en beeldvorming en functieonderzoek.

Met Lab Viewer heeft u realtime inzicht in de status van een order voor laboratoriumdiagnostiek en (voorlopige) uitslagen. U gaat via uw HIS naar Zorgportaal. In Zorgportaal ziet u de tegel Lab Viewer. Met één klik op deze tegel bent u in Lab Viewer. U komt vervolgens in Lab Viewer direct bij de geregistreerde orders en uitslagen van de patiënt die u geselecteerd had in het HIS.

Lab Viewer is eenvoudig in het gebruik. Is er een rood pijltje of uitroepteken te zien bij een resultaat, dan is er een waarde gerapporteerd die afwijkt van de referentiewaarde. Is een uitslag nog niet definitief, dan ziet u nog geen waarde maar een status.

De voordelen van Lab Viewer:

  • Geen telefonisch contact nodig voor (voorlopige) uitslagen.
  • Altijd snel en eenvoudig uitslagen bekijken, op het moment dat u uitkomt.
  • Inzicht in eventuele commentaren die een medisch vakspecialist bij een uitslag heeft gerapporteerd.
  • In één oogopslag inzicht in eventuele afwijkende referentiewaarden.
Zorgportaal_illus2.png

Kompas, onze oproep- en bewakingsdienst

Werken met Kompas is heel eenvoudig. Dit levert u tijdwinst op en die tijd kunt u aan de zorg voor de patiënt besteden.

Kompas is de digitale 100% webbased oproep- en bewakingsdienst voor patiënten met een chronische aandoening. Wanneer u een patiënt aanmeldt, ontvangt deze periodiek een oproepbrief voor onderzoek. Met Kompas heeft u in minder tijd, meer geregeld en heeft u zelf de regie.

Lees hier alle mogelijkheden van Kompas >
Zorgportaal_illus-v1.png