Omdat onze dienstverlening verder gaat...

Een brede dienstverlening en uitstekende medische diagnostiek; dat wil Star-shl haar patiënten bieden. Star-shl heeft naast deskundigheid op het gebied van diagnostiek en het verlenen van goede service naar patiënten, maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Door vrijwilligers in te zetten op ondersteunende diensten, bieden we onze patiënten een extra helpende hand en kunnen mensen die vrijwillig een bijdrage willen leveren aan de zorg, dit ook daadwerkelijk doen!

We merken regelmatig dat patiënten tijdens een bezoek aan een van onze locaties extra aandacht kunnen gebruiken. De zorg is een drukke omgeving, er gebeurt veel en alles gaat snel. Patiënten die binnenkomen zijn vaak al wat gespannen. Door aandacht van onze vrijwilligers, proberen we de wachttijd aangenamer te maken.

Kortom: onze vrijwilligers zijn een belangrijke schakel in de totale kwaliteit van onze zorg en dienstverlening; een extra hulp voor patiënten en ze ondersteunen de zorgprofessionals in onze organisatie die zich volledig kunnen richten op het daadwerkelijke onderzoek of de bloedafname.

Bij Star-shl zijn er verschillende taken voor vrijwilligers, we zoeken naar de perfectie in mogelijkheden die zowel past bij de vrijwilliger als ook nodig is voor patiënten volgens de kernwaarden van Star-shl: Samen, Toonaangevend en Hartelijk.