Update: Storing ZorgDomein

19 juni 2024

Update: Storing verholpen

19-06-2024 15:55

Op de website van ZorgDomein lezen we dat de storing in hun systeem is opgelost. U kunt dus gewoon weer gebruikmaken van het platform en u kunt al uw aanvragen doen zoals u gewend bent.

We willen u bedanken voor uw begrip en medewerking.

Storing zorgdomein

19-06-2024 12:30

We willen u er graag van op de hoogte brengen dat ZorgDomein te maken heeft met een technische storing. Deze storing ligt buiten onze macht, maar omdat het wel invloed heeft op uw werkzaamheden informeren we u hier graag over.

Wat is er aan de hand?

ZorgDomein legt gebeurtenissen op een bepaalde wijze in database-tabellen vast. Echter heeft op dinsdag 18 juni j.l. die manier onverwacht een maximum bereikt. Dit betekent dat u momenteel geen verwijzingen kunt doen voor onder andere beeldvormend- en functieonderzoek. Wel is het mogelijk om labaanvragen te doen.

Wat betekent dit voor uw aanvragen?

Wilt u een aanvraag doen met betrekking tot beeldvormend- en functieonderzoek? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met het Klant Service Centrum (KSC) om een afspraak te maken voor uw patiënt. U bereikt het KSC via 088 020 95 88 keuze 2 optie 1 (op werkdagen van 07.00 -19.00 uur bereikbaar). We verzoeken u hierbij ook een briefje mee te geven aan de patiënt en/of zwangere met het gewenste onderzoek.
Let op: uw patiënt of de zwangere kan op dit moment niet zelf een afspraak inplannen. Onze excuses voor het ongemak.

Up-to-date blijven

De storing ligt buiten onze macht, omdat het een storing van ZorgDomein betreft. Het team van ZorgDomein werkt hard aan het doorvoeren van de beoogde oplossing.

Voor up-to-date informatie rondom deze storing, verwijzen we u naar de website van ZorgDomein.