Praktijkondersteuner

Webinar Kompas

Kompas: de oproep- en bewakingsdienst die jou tijd bespaart!

Beste praktijkondersteuner en doktersassistent(e),

Na 2 succesvolle webinars bieden we opnieuw de mogelijkheid aan om deel te nemen aan een Kompas webinar. Onze praktische oproep- en bewakingsdienst voor patiënten met een chronische aandoening. Je kunt deelnemen aan het webinar als je graag kennis wilt maken met Kompas of als je Kompas al gebruikt en meer uit het programma wilt halen. Er is ook gelegenheid om vragen te stellen. Deze kun je als je wilt van tevoren mailen naar scholingen@star-shl.nl.

De datums van de webinars voor de komende maanden zijn:

Webinar Kompas, dinsdag 2 juli van 12.00 – 13.00 uur

Webinar Kompas, donderdag 1 augustus van 17.00 - 18.00 uur

Webinar Kompas, dinsdag 3 september van 12.00 - 13.00 uur

Wat is Kompas?

Met Kompas biedt Star-shl een betrouwbaar webbased systeem waarmee je de planbare diagnostiek voor jouw chronische patiënten eenvoudig kunt inregelen. Aangemelde patiënten ontvangen periodiek een oproepbrief voor bloedafname of diagnostisch onderzoek. Kompas is kosteloos beschikbaar voor de huisartsenpraktijk.

Voor jou als praktijkondersteuner en/of assistent(e) betekent het een administratieve lastenverlichting en tijdsbesparing. Dat is heel welkom gezien de hoeveelheid administratief werk die dagelijks op jouw bordje ligt! Met Kompas heb je al jouw ketenzorg- en chronische patiënten in één systeem en weet je zeker dat de juiste patiënt op het juiste moment voor het juiste onderzoek wordt opgeroepen.

Inschrijven

Je kunt je voor elke webinar tot 3 dagen voor de webinar aanmelden. Na inschrijving ontvang je van ons een bevestigingsmail van de inschrijving. Één dag voor de webinar ontvang je van ons een Zoom link op het mailadres waarmee je bent aangemeld.

Graag tot dan!

Hartelijke groet,

Star-shl scholingen, klantservicecentrum en relatiemanagement

Inschrijven

Zoom, 17:00 - 18:00 uur
Zoom, 12.00 -13.00 uur